بیماری سلیاک در زنان باردار FOR DUMMIES

بیماری سلیاک در زنان باردار for Dummies

بیماری سلیاک در زنان باردار for Dummies

Blog Article

● تنها راه برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک برای جلوگیری از علائم این است که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

یکی از راه‌های کاهش وزن بوتاکس معده است که در آن سم بوتولینوم یا همان بوتاکس به نواحی خاصی از معده تزریق می‌شود. در…

بدین معنی که وزن کودک افزایش نمی‌یابد و به سرعت همسالانشان رشد نمی‌کند. کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، وزنشان ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل برای قدشان است و دور سرشان نیز کوچکتر است.

مراجعه به پزشک متخصص برای انجام اقدامات درمانی و ارزیابی آسیب های بیماری الزامی است.

زمانی که پرز‌های روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب روده‌ای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نان‌ها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان ماده‌ی تثبیت کننده استفاده می‌شود، است.

○ ماکارونی، نان، محصولات پخته شده سلیاک بیماری روده ای و سایر محصولات با برچسب "بدون گلوتن"

● همچنین فرد می تواند با جایگزینی مواد و گاهی اوقات با تنظیم زمان و دمای پخت، گلوتن را از دستور العمل ها حذف کند.

همان طور که دیده اید رنگ ایموجی مدفوع در شبکه های اجتماعی یک چیز درست را یادآوری می کند: رنگ قهوه ای.

بنابراین، تشخیص و تمایز این بیماری ها از یکدیگر بسیار دشوار است و در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده، باید به پزشک مراجعه کنید.

معمای تصویری

اگر پزشک بعد از معاینه شما به سلیاک مشکوک شود، برای تشخیص دقیق تر از این روش ها کمک می‌گیرد:

اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها می‌توان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.

برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.

مدفوع رنگ پریده همچنین می تواند از عوارض جانبی برخی داروها مانند داروهای ضد اسهال باشد. در هر صورت اگر ادامه داشت با پزشک مشورت کنید.

Report this page